CFR asigură legături spre litoral și în această perioadă

414
CFR asigură legături spre litoral și în această perioadă - trenuri-1536598577.jpg

Articole de la același autor

În perioada următoare, persoanele care vor dori să ajungă cu trenul la Constanța vor avea, în continuare, legături cu litoralul românesc. În ceea ce privește trenurile din programul "Trenurile Soarelui 2018", acestea vor mai circula doar până la data de 9 septembrie, iar după aceea capacitatea de transport va fi adaptată cerințelor de extrasezon.

Astfel, legătura dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 16 trenuri, din care 12 InterRegio și patru Regio. Durata de călătorie pe ruta București Nord - Constanța este de două ore pentru cele patru trenuri InterRegio, care circulă fără opriri intermediare și de circa două ore și 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio.

Potrivit reprezentanților CFR, legătura cu stațiunile de la Marea Neagră va fi realizată pe ruta Constanța - Mangalia și retur cu 16 trenuri Regio. Mai mult decât atât, în contextul programului "Litoralul pentru toți", pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, zilnic, până la data de 30 septembrie, va circula un tren direct InterRegio pe ruta București Nord - Tulcea Oraș și retur. Precizăm că o călătorie București – Constanța este 59,6 lei la tren IR, clasa a doua. Dacă se achiziționează un bilet dus-întors, călătorul beneficiază deja de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Iunie 2018
Stire din Social : Trenuri directe spre litoral
Pagina a fost generata in 0.6034 secunde