Cererile şi notificările SPIT pot fi depuse şi online

237
Cererile şi notificările SPIT pot fi depuse şi online - cererilesinotificarile-1606420248.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii care doresc să beneficieze de anularea majorărilor de întârziere pot depune documentele de solicitare şi online. Reprezentanţii Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa anunţă că persoanele fizice şi juridice care au obligaţii de plată la bugetul local restante la data de 31 martie 2020 pot beneficia de anularea accesoriilor, aferente sumelor restante.

Pentru a nu mai fi nevoiţi să plătească şi majorările de întârziere, contribuabilii trebuie să achite toate obligaţiile bugetare principale restante la data de 31 martie 2020, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, să achite toate obligaţiile bugetare principale şi accesorii cu termene de plată cuprinse între 1 aprilie 2020 şi data depunerii cererii şi să depună cererea respectivă, dar nu mai târziu de 15 decembrie.

„Debitorii care vor să beneficieze de anularea obligaţiilor bugetare accesori pot depune notificare cu privire la intenţia lor şi îşi pot achita debitul şi în mod eşalonat până cel târziu la data de 15 decembrie 2020”, transmite purtătorul de cuvânt al SPIT Constanţa, Diana Sobaru.

Cererile şi notificările pot fi trimise şi prin e-mail la cele şase agenţii fiscale. Formularele tip pot fi descărcate de pe site-ul instituţiei, www.spit-ct.ro. „Recomandăm contribuabililor să evite, mai ales în această perioadă, deplasarea la ghişeele instituţiei şi să utilizeze serviciile online de pe site. Operaţiunile rezolvate la ghişeele instituţiei se pot realiza şi prin metode alternative de plată, mai simplu, mai rapid, mai prudent”, mai precizează reprezentanţii SPIT.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4409 secunde