Cerere în căsătorie, de Ziua Pompierilor, pe faleza Constanței

213
Cerere în căsătorie, de Ziua Pompierilor, pe faleza Constanței - cererecasatorie1-1568405278.jpg

Articole de la același autor

Clipe emoționante, vineri, 13 septembrie, pe faleza Cazinoului din Constanța, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia celebrării Zilei Pompierilor. Căpitanul Alexandru Costache, ofițer specialist I în cadrul Compartimentului Analiză, Evaluare și Coordonare Intervenție din Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" și-a luat inima în dinți și, cu ajutorul colegilor săi, i-a făcut o surpriză iubitei sale, Loredana. Astfel, în timpul manifestărilor, acesta s-a îndreptat către fata prezentă la defilare, ca spectator, s-a așezat în genunchi, și-a declarat dragostea și a cerut-o de soție. Vizibil emoționantă, tânăra a spus un "DA" hotărât, în aplauzele pompierilor și spectatorilor. 


Căpitanul Alexandru Costache are 29 de ani, este absolvent al Academiei de Poliție, Facultatea de Pompieri și a cunoscut-o pe Loredana, kinetoterapeut, în vârstă de 23 de ani, în luna ianuarie a acestui an. 


Referitor la manifestările organizate de Ziua Pompierilor, la Constanța au avut loc un ceremonial militar și unul religios, pe faleza Cazinoului, dar și o defilare a personalului și tehnicii militare, urmată de avansarea în grad înainte de termen a militarilor. 


Anul acesta, pe 13 septembrie s-au împlinit 171 de ani de la bătălia de la Dealul Spirii. Aceasta a fost ultima confruntare armată ce a avut loc pe teritoriul românesc, între structurile militare ale Țării Românești și un corp de armată otoman, lupta sfârșindu-se cu înfrângerea trupelor române. Pentru comemorarea eroilor pompieri căzuți atunci, pe Dealul Spirii a fost ridicat, în anul 1901, Monumentul Eroilor Pompieri din București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Cerere în căsătorie", la Club Doors
Sâmbătă, 16 Mai 2015
Stire din Eveniment : Cine este Andrada? - Galerie foto
Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Ziua Pompierilor, marcată la Constanța
Vineri, 12 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Ziua Pompierilor, marcată la Constanța
Pagina a fost generata in 0.456 secunde