Frumusețe la superlativ

Cerasela Brumă a deschis cea mai modernă clinică de micropigmentare din Constanța

1841

Articole de la același autor

Luna lui Mărțișor le-a adus un cadou special reprezentantelor sexului frumos, un spațiu în care nu doar că se pot relaxa, dar își pot pune și mai mult în evidență frumusețea. Pe strada Unirii nr. 108 A s-a deschis una dintre cele mai mari, moderne și dotate clinici de micropigmentare din Constanța, un loc rafinat și sofisticat, care le oferă doamnelor și domnișoarelor un spațiu intim și răsfățul pe care îl merită.




Ideea de a înființa un astfel de spațiu a început în urmă cu aproximativ un an. Cerasela Brumă, specialist în dermopigmentare s-a gândit că, venind cu o echipă extinsă, servicii complete și o tehnică de înfrumusețare de ultimă generație, le va veni în ajutor tuturor celor care vor să aibă un look impecabil la orice oră din zi și noapte.
La această clinică, femeile pot beneficia de o consultație gratuită și pot primi răspunsuri la toate întrebările pe care le au.
"Din momentul în care ne veți călca pragul, vă veți simți relaxate și răsfățate și veți dori să vă întoarceți mereu la noi. Pentru ca toate doamnele să își permită un tratament de micropigmentare, promovăm prețuri accesibile pentru toate procedurile disponibile. Efectul este garantat vizibil, pentru că vrem să ne păstrăm mereu standardele ridicate", a declarat Cerasela Brumă.
"Faptul că vibrația întregii echipe este exact pe sufletul meu, mă face să nu simt cum zboară orele de muncă într-o zi. Pentru mine, cea mai importantă satisfacție este fericirea clientelor noastre și legătura care se creează între familia noastră și cliente", a adăugat ea. 


Mihaela face parte de ceva vreme din echipa binecunoscutului specialist Cerasela Brumă și spune că locul de muncă este necesar să fie ca o a doua familie, pentru că numai cu armonie și iubire se poate realiza munca din pasiune. 
"Sunt alături de Cerasela pe acest drum deja de un an. Energia, optimismul și ambiția ei mă fac să încep fiecare zi cu mult entuziasm", a precizat ea.


Elena este mezina acestei familii, cooptată, de curând, în echipă, dar este extrem de bucuroasă că lucrează într-un loc atât de sofisticat. "Situațiile imprevizibile îmi testează abilitățile de fiecare dată, ceea ce face ca fiecare zi de muncă să devină o provocare. Chiar și așa, sunt pregătită pentru un nou început, într-un loc atât de minunat, care sperăm că va atrage cât mai multe persoane, prin calitatea serviciilor oferite", a spus Elena. 
Așadar, dacă vă aflați în zonă, nu ezitați să treceți pragul acestei clinici, pentru că nu veți fi dezamăgite. Aici, mediul ambiental, calitatea serviciilor, produsele folosite, toate sunt la modul superlativ, așa că, îndrăzniți să fiți frumoase. Persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0729.287.971.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4693 secunde