Cer senin și maxime de 18 grade Celsius, astăzi, la Constanța

10776
Cer senin și maxime de 18 grade Celsius, astăzi, la Constanța - cerseninsimaxime-1415292512.jpg

Articole de la același autor

Vremea se menține frumoasă și deosebit de caldă, la Constanța. Ne așteaptă în continuare zile însorite și temperaturi foarte plăcute. Meteorologii spun că abia spre sfârșitul săptămânii viitoare se va mai răci, dar valorile termice vor rămâne peste cele normale pentru această perioadă.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin, vântul suflă slab, dinspre sud, iar maxima termică va atinge 18 grade Celsius. La noapte, toți norii se vor risipi și termometrele vor indica minimum 10 grade.

În week-end, vom avea dimineața nori și după-amiaza soare. Sâmbătă, vor fi între 9 și 17 grade, iar duminică între 7 și 15 grade.

Și în restul țării, vremea este deosebit de caldă pentru această perioadă, în special în vest și centru, la deal și la munte. Cerul are înnorări temporare, iar în regiunile extracarpatice dimineața și noaptea local va fi ceață. Izolat, vor fi ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, local mai mici în Câmpia Română și în Lunca Siretului, unde ceața sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -3 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Social : Temperaturi în creștere, la Constanța
Marţi, 28 Octombrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5457 secunde