Centrul orașului Timișoara a rămas fără internet și semnal tv, după ce primarul a tăiat cablurile

337
Centrul orașului Timișoara a rămas fără internet și semnal tv, după ce primarul a tăiat cablurile - robu93789600-1552945520.jpg

Articole recomandate

Primarul din Timișoara, Nicolae Robu (PNL), și echipe de muncitori de la municipalitate au retezat, luni seara, cablurile de televiziune și internet care erau atârnate pe stâlpi, în zona centrală a orașului.

Mai mulți angajați de la Primăria Timișoara, cu sprijinul Societății de Transport Public, au retezat, luni seara, mai multe cabluri aeriene ale operatorilor care au sfidat repetatele solicitări ale Primăriei de a-și duce firele în subteran.

Echipamentele a opt operatori de cablu au fost afectate, astfel că aproape toată zona centrală a orașului are acum de suferit. Este vorba de timișoreni care locuiesc în cartierul Cetate, respectiv firme care au sediile aici.

Primarul Nicolae Robu a urcat și el într-o nacelă a unui utilaj de lucru la înălțime și a tăiat câteva cabluri.

Reprezentanții firmelor de cablu au aflat de acțiunea Primăriei și au sosit în zona Catedralei cu echipe de intervenție să-și demonteze singuri firele, pentru a nu fi distruse, urmând să găsească soluții pentru a le îngropa cât mai repede.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8427 secunde