Centrul de Sănătate Năvodari oferă servicii medicale gratuite

159
Centrul de Sănătate Năvodari oferă servicii medicale gratuite - spital-1600340111.jpg

Articole de la același autor

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari oferă, începând de astăzi, servicii medicale gratuite, decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Prin urmare, pacienții care au nevoie de consultații medicale, investigații sau tratamente care pot fi efectuate aici, vor beneficia de acestea gratuit, atâta vreme cât sunt asigurați.  


Centrul Multifuncțional de Sănătate este situat pe Strada Sănătății nr. 1 din Năvodari și se întinde pe o suprafață de 796 mp, desfășurați pe două nivele. Acesta dispune de punct lucru extern al UPU Constanța care asigură urgențele minore, Ambulatoriu de Specialitate (chirurgie, cardiologie, neurologie, boli interne, ORL, dermato venerice, pediatrie) și compartiment spitalizare de zi care include laboratorul de analize. 


Programul de lucru pentru este de luni până vineri, între orele 8.00-16.00 pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului și non stop pentru punctul de lucru al UPU. 


Lista cu medicii care dau consultații în regim de policlinică precum și programul acestora, poate fi consultată pe site-ul  www.spitalulconstanta.ro, la rubrica Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari. Consultațiile se vor acorda doar în baza unei programări. Având în vedere situația epidemiologică actuală, rugăm pacienții să se programeze telefonic la 0241503346 sau pe email, la adresa [email protected]. Pacienții care vor veni să se programeze la ghișeu, trebuie să știe că accesul în Ambulatoriu este permis unui număr limitat de persoane în același timp.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7395 secunde