Centrul Constanţei, fără curent electric

Miercuri, 14 Octombrie 2020
272
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi a alimenta clienţii în bune condiţii. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii din cartierul Tomis II, de pe strada Mircea cel Bătrân – blocurile MD6A, MD6B, MD6C, MD7A, MD7B, E3, F2, cei de pe strada Nicolae Iorga – blocurile TD3A, TD3B, TD3C, strada Stejarului nr. 7 – bloc 20, Oficiul Poştal Tomis II, complexul comercial Tomis II, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8 – aleea Lăcrămioarei nr. 2, Direcţia de Sănătate Publică – aleea Lăcrămioarei nr. 1. De asemenea, între orele 10.00 şi 14.00, sunt anunţate întreruperi pe străzile Amurgului şi Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu.

În restul judeţului, între orele 8.00 şi 18.00, se va lucra în localitatea Cumpăna – zona Canal, în cartierul Parc Verde şi pe străzile Osman Gafar, Monumentului, Caltunaş, în municipiul Medgidia, pe străzile Mehmet Nyazi, Ibrahim Themo, Călugăreni, Dorobanţi, Călăraşi, Vasile Alecsandri şi Ecaterina Teodoroiu, precum şi în localitatea Limanu şi în localităţile Gârliciu, Saraiu, Dulgheru şi Mioriţa.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3842 secunde