Centrul Constanței, fără curent electric

267
Centrul Constanței, fără curent electric - curent-1540222736.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E- Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, marți, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Dacia, între bulevardul Tomis și strada Răscoala din 1907, blocul Dacia Residences de pe strada Răscoala din 1907 nr. 38 și cabinetele medicale de pe strada Dacia nr. 3.

În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna, pe Șoseaua Constanței, între strada Al. Alimănișteanu și aleea Antenelor, pe străzile Dacia, Căminului, Miorița, Sala de Sport, pe strada Alimănișteanu, între Șoseaua Constanței și strada Berzei, la sediul Poliției Rurale și Locale, pe strada Dacia nr. 16, CNRN Radionav – punct de lucru de pe aleea Antenelor.

Între orele 9 și 18, se oprește curentul în localitatea Năvodari, pe strada Câmpului, Bradului, Stejarului, Viilor, Speranței, Grădinilor, Nucilor, Mălinului, Muzicii, Salciei, Frunzelor, iar, între orele 12 și 18, în localitatea Săcele, pe străzile Panseluțelor, Crinului, Izvorului, Morii, Primăverii.

De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în localitatea Lanurile, pe străzile Libertății, Mareșal Antonescu, Mihai Viteazu, Grigore Rădulescu, Mircea Clenciu, Viforului, Profesor Hanu, și în localitatea Movilița, pe străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor, Constanței. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4464 secunde