Cele mai căutate proceduri estetice în România

223
Cele mai căutate proceduri estetice în România - httpswwwcugetliberrocelemaicauta-1614076106.jpg

Articole recomandate

Interesul pentru procedurile estetice este destul de mare și la noi în țară. Saloanele sunt pline de femei și bărbați care vor să își facă tot felul de ședințe de tratamente corporale, faciale etc. și tot felul de intervenții mai mult sau mai puțin invazive, ca să se simtă cât mai bine în pielea lor.

Când e vorba de proceduri estetice, cel mai bine e să mergi la adevărații specialiști. Nu căuta medicii sau saloanele care practică cele mai mici prețuri, ci interesează-te de cele care au cele mai bune rezultate. Nu e ca și cum e vorba de aplicarea unor măști naturale pentru păr, față sau alte astfel de tratamente pe care le poți face acasă, ci e vorba de proceduri care o să îți schimbe viața într-o foarte mare măsură.

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai căutate proceduri estetice și ce anume presupun ele? În cele ce urmează vei afla:

1. Augmentarea buzelor

Multe persoane vor să își mărească buzele pentru a arata așa cum își doresc. Unele fac asta pentru că e necesar în urma unor intervenții la nivelul dinților, altele o fac pur și simplu ca pe un moft.

Buzele pot fi mărite prin injectarea cu acid hialuronic (oferă volum atât la buza superioară, cât și la cea inferioară, dă aspect de simetrie, elimină ridurile din colțul buzelor) sau prin lipofilling (volumul este crescut cu ajutorul grăsimii pacientului, rezultatul e unul de lungă durată).

Atât pentru această procedură, cât și pentru altele, trebuie să ții cont de părerile medicului estetician și să ai grijă, deoarece multe persoane au tendința de a deveni dependente de astfel de proceduri și să își dorească buze total nepotrivite cu fizionomia feței.

2. Lifting facial

Nu ne putem lupta cu vârsta când vine vorba de îmbătrânirea pielii de pe față. Însă, din fericire, sunt tot felul de proceduri care pot ajuta la îmbunătățirea aspectului feței. Printre acestea se număra și liftingul.

Procedura se efectuează, de regulă, în cazul persoanelor care au între 40 și 70 de ani, atât bărbați, cât și femei. Ea presupune îndepărtarea excesului de piele și întinderea țesuturilor, astfel încât aspectul general al feței să fie întinerit.

3. Augmentarea mamară

Procedura de mărire a sânilor este una la care recurg de multe ori persoanele care vor să crească din volumul sânilor sau să îmbunătățească armonia siluetei, pentru că au suferit intervenții la nivelul acestora sau pentru cp pur și simplu nu sunt mulțumite în privința acestui aspect și vor să îl îmbunătățească.

Pentru a putea să fii supusă unei astfel de intervenții, trebuie să ai sânii dezvoltați pe deplin, să fii sănătoasă, să nu fii însărcinată și să fii convinsă de faptul că asta vrei cu adevărat.

4. Rinoplastia

O alta procedura foarte frecventă la noi în țară este rinoplastia, care presupune modificarea aspectului nasului. Ea poate fi făcută atât în scop medical (pentru a rezolva probleme de respirație), cât și estetic.

Cu ajutorul unor astfel de intervenții îți poți micșora sau mări nasul, pentru a se potrivi mai bine cu fizionomia feței, îl poți face să aibă o formă mai simetrică, un vârf mai puțin ascuțit sau nu atât de căzut sau poți să modifici din lărgimea nărilor. Totul vei decide împreună cu medicul tău.

5. Fațetele dentare

Tot mai des vedem persoane care au un zâmbet perfect. Ei bine, în cazul multora acest lucru se datorează fațetelor dentare. Ele sunt o bună alegere atunci când dinții sunt deteriorați, când există imperfecțiuni precum pete de culoare sau când sunt spații între ei.

Fațetele reprezintă un înveliș ceramic subțire, care va schimba total aspectul zâmbetului tău și care te va ajuta să ai mai multă încredere în tine.

6. Epilarea definitivă

Această procedură a fost de mult timp așteptată de către femei, deoarece multe dintre noi ne dorim să nu mai avem grija părului inestetic de pe picioare, mâini, axilă sau din alte zone. Pentru a avea cu adevărat succes și pentru a fi definitivă, se folosesc aparate cu laser, care nu sunt dăunătoare pentru piele și care elimină și din riscul apariției foliculitei.

Pentru a putea beneficia de această procedură, trebuie să apelezi la un salon care are aparatură specială pentru astfel de ședințe de epilare.

7. Liposucție

La ce face referire această metodă? La modelarea și conturarea corpului prin eliminarea grăsimii de pe diferite zone ale corpului (abdomen, șolduri, brațe, coapse etc.).

Procedura aceasta poate fi făcută în cazul persoanelor mai tinere, care au o elasticitate bună a pielii. Mai multe detalii îți va da medicul la care vei apela.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Februarie 2021
Stire din Social : Vreme închisă şi rece, la Constanţa
Pagina a fost generata in 1.9576 secunde