Cel mai modern club de fitness din Constanța, deschis în City Park Mall

607
2
Cel mai modern club de fitness din Constanța, deschis în City Park Mall - sadeschiscelmaimodern-1477065103.jpg

Articole recomandate

Constănțenii pasionați de mișcare și sport au acum, la îndemână, cel mai nou și performant club de fitness din oraș. World Class România, lider de piață în industria de wellness autohtonă, a inaugurat zilele trecute cel de-al 11-lea club de fitness din afara Capitalei. Situat în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanța, clubul pune la dispoziția membrilor cele mai noi programe de antrenament, echipamente de ultimă generație și servicii la cele mai înalte standarde. Investiția în World Class Constanța se ridică la peste un milion de euro.

Centrul de fitness dispune de o suprafață de peste 1.700 de mp și include un studio de aerobic, o sală modernă de cycling și o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags.

De asemenea, noul centru de fitness se prezintă sub un design modern și elegant, având un tavan skylight care oferă o infuzie de lumină naturală și creează un ambient plăcut și relaxant în toate zonele clubului. Marea noutate o reprezintă piscina semi-olimpică, unde clienții se vor putea energiza cu ședințe intense de înot.

Clienții World Class Constanța pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional, sau pot opta pentru antrenamente personale, alături de antrenori profesioniști.

Xxx

"Deschiderea World Class Constanța se află în linie cu strategia noastră de extindere pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri și de a oferi comunității de aici servicii de fitness la cele mai înalte standarde, programe diversificate și dotări moderne", a declarat Gabriel Vasilescu, Director Operațional World Class România.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:00-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-22:00. 

Comentează știrea

Suplimente Nutritive Nutriline
7 martie 2017
Suplimente Nutritive de la Nutriline

Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit.. Miscare, alimentatie echilibrata ( nu uitati de Suplimentele Nutritive - Nutriline)

Suplimente Nutritive Nutriline
7 martie 2017
Suplimente Nutritive de la Nutriline

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3712 secunde