Cea mai tare explicație: "Fata nu vindea nimic, nu era nesupravegheată, eram puțin plecat la mașină!"

328
Cea mai tare explicație:

Articole de la același autor

Echipele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța au continuat, săptămâna aceasta, verificările în vederea combaterii fenomenului cerșetoriei și a formelor de abuz asupra copiilor.

Astfel, în cursul nopții de 22 spre 23 august, echipele DGASPC Constanța, formate dintr-un asistent social și un psiholog, în colaborare cu polițiștii și asistenții sociali din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia, au verificat stațiunile Saturn, Mangalia și Vama Veche.

În stațiunea Saturn, echipele mixte au identificat o minoră în vârstă de 8 ani care vindea coronițe/bentițe luminoase. La scurt timp, a venit și tatăl acesteia, care a declarat că domiciliul familiei este în comuna Cumpăna și că mai are acasă încă 10 copii cu vârste cuprinse între 2 și 22 de ani. Bărbatul a mai spus că, de fapt, copila nu vindea produsele respective și nici nu era lăsată nesupravegheată, ci a rămas singură pentru câteva minute, deoarece acesta s-a dus până la mașină să ia ceva.

Cazul a intrat în atenția DGASPC Constanța, care a deschis o anchetă socială la domiciliul familiei respective, colaborând cu Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Cumpăna. După finalizarea anchetei, se vor lua măsurile de protecție ce se impun pentru toți copiii minori ai familiei respective. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7167 secunde