Ce vor proprietarii chinezi să facă din hotelurile cumpărate în Saturn

2688
1
Ce vor proprietarii chinezi să facă din hotelurile cumpărate în Saturn - chinezi-1490717609.jpg

Articole de la același autor

Firma care a cumpărat hotelurile abandonate Alfa și Beta din Saturn are ambiții mari pentru ele. SC City Est Cliner SRL, în calitate de proprietar al celor două loturi pe care se află hotelurile, chiar lângă plajă, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul pentru emiterea acordului de mediu privind reabilitarea hotelurilor.

Potrivit documentului, beneficiarul dorește recompartimentarea hotelului Alfa și a hotelului Beta, construirea de balcoane, dar și racordarea celor două imobile la utilități. Practic, firma dorește transformarea hotelurilor Alfa și Beta, cu regim de înălțime de P+4 etaje, în imobile de apartamente și garsoniere.

Construcția va fi realizată pe un teren în suprafață de 15.820 metri pătrați. Clădirile vor fi transformate din hoteluri în blocuri cu locuințe colective.

Hotelul Alfa va avea 42 de garsoniere la parter, de câte 21,55 metri pătrați. Etajul întâi, al doilea și al treilea vor fi identice și vor avea câte 13 garsoniere cu aceeași suprafață ca și cele de la parter și câte 20 de apartamente, de două tipuri, cu 31,1, respectiv 33,65 metri pătrați. La ultimul etaj, vor fi tot 20 de garsoniere, dar doar 18 apartamente și o terasă acoperită de 93,24 de metri pătrați.

Hotelul Beta este aproape identic cu Alfa, dar va avea două garsoniere în plus la parter și câte una la etajele întâi, al doilea și al treilea. Nu este clar deocamdată dacă apartamentele și garsonierele vor fi ulterior scoase la vânzare sau vor fi închiriate în scop turistic.

Reamintim că hotelurile Alfa și Beta nu erau funcționale de ani de zile și au fost cumpărate de la THR Marea Neagră, la sfârșitul anului trecut, de firma City Est Cliner, unde sunt acționari doi cetățeni chinezi. Potrivit unor surse, aceștia ar fi plătit pe cele două imobile în jur de un milion de euro. 

Comentează știrea

eugen
29 martie 2017
hotelurii

chinejii se pregatesc de a doua invazie a limii si deci au nevoi de locuinte

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4609 secunde