Ce trebuie să facă cei care beneficiază de transportul gratuit cu RATC

298
Ce trebuie să facă cei care beneficiază de transportul gratuit cu RATC - tichetepensionari-1491480844.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța din cadrul Primăriei Constanța anunță că în perioada 10 – 30 aprilie, între orele 9.00 – 16.00 au loc înscrierile pentru acordarea de facilități la transportul public de călători beneficiarilor din municipiul Constanța.


Permisele/legitimațiile de călătorie gratuite se vor elibera o singură dată pentru lunile rămase până la sfârșitul anului calendaristic și vor fi transmise la domiciliul/adresa de corespondență beneficiarilor prin curierat.


Categoriile de beneficiari pentru care Serviciul public de asistență socială Constanța acordă facilități la transportul public de călători sunt următoarele: persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri, pensionarii cu pensii de până la 1250 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri. De asemenea vor mai putea circula gratuit persoanele cu dizabilități (cu handicap accentuat și grav), asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau însoțitorii acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat și însoțitorii acestora, persoanele cu dizabilități (cu certificat de încadrare în grad de handicap mediu și ușor), pe perioada valabilității certificatului de handicap.


Cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru acordarea legitimațiilor/permiselor de călătorie gratuite pot fi ridicate, completate și depuse de la cluburile pentru pensionari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0487 secunde