Ce surprize vă așteaptă în week-end, la Zilele orașului Techirghiol

314
1

Articole de la același autor

Primăria orașului Techirghiol, Consiliul Local Techirghiol și Casa de Cultură "Constantin Tănase" ne invită în acest week-end să sărbătorim împreună Zilele orașului Techirghiol.

Evenimentele se vor desfășura sâmbătă și duminică, pe 22 și 23 august. Manifestările vor debuta cu o ședință festivă a Consiliului Local Techirghiol, ce se va desfășura la Casa de Cultură "Constantin Tănase" din localitate. În cadrul acestei ședințe festive vor fi prezentate delegațiile oficiale străine și a invitaților speciali. Familiile care au ajuns la vârsta căsniciei de aur vor primi diplome și premii speciale.

De asemenea, sărbătoarea va cuprinde diverse manifestări cultural-artistice și sportive, cum ar fi o expoziție de obiecte tradiționale, o expoziție de preparate culinare, muzică de fanfară, un spectacol al ansamblurilor folclorice, un meci demonstrativ de fotbal, kureș, un spectacol de muzică ușoară, umor și diverse concursuri.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Proiect umanitar la Techirghiol
Pagina a fost generata in 0.3925 secunde