Ce spune noul ambasador al SUA despre eforturile României de a combate corupția

108
1
Ce spune noul ambasador al SUA despre eforturile României de a combate corupția - ambasadorsua-1442476497.jpg

Articole de la același autor

Noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București, Hans G. Klemm, a salutat, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului organizată la sediul Departamentului de Stat al SUA, eforturile României de a combate fenomenul corupției, menționând "campania hotărâtă" dusă în acest sens și arătând că Bucureștiul reprezintă un exemplu în acest domeniu, informează un comunicat de presă al Ambasadei României în SUA. 


"În alocuțiunea avută cu ocazia ceremoniei, secretarul de stat John Kerry a prezentat România drept un aliat de încredere al SUA, subliniind relația excelentă dintre cele două state și cooperarea în promovarea stabilității în plan regional și global. John Kerry a evidențiat în special colaborarea din cadrul operațiunilor din Irak și Afganistan. De asemenea, secretarul de stat a vorbit despre aprofundarea relațiilor economice și comerciale dintre SUA și România, arătând că țara noastră are unul dintre cele mai ridicate ritmuri de creștere economică din Europa", se arată în comunicatul citat. 


Comentează știrea

irina
17 septembrie 2015
O noua oportunitate

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi! Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice Pentru informatii trimiteti textul ,,INFO’’ la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Septembrie 2015
Stire din Economie : Economia de pradă
Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Economie : Sute de mii de locuri de muncă, în SUA
Pagina a fost generata in 0.3682 secunde