Ce soartă au tinerii care ies din orfelinate? Studiu online pentru chestionarea lor

Miercuri, 12 Februarie 2020
133
Asociația SOS "Satele Copiilor!" România, alături de Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități, Copii și Adopție intenționează să realizeze un studiu ce are ca temă situația tinerilor care au părăsit sistemul de protecție. Drept pentru care, intenția este să colecteze, printr-un chestionar online, date despre tinerii care în perioada 2014 – 2017 au ieșit din sistemul de protecție specială. Chestionarul va putea fi descărcat accesând link-ul http://bit.ly/studiutineri.

Drept pentru care, în perioada următoare, angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului vor lua legătura cu tinerii cuprinși în eșantionul vizat. Pentru facilitarea contactării acestora, reprezentanții instituției transmit următorul mesaj:

"Dacă ești un tânăr sau o tânără care a ieșit din sistemul de protecție a copilului în ultimii 5 ani, indiferent dacă ai fost într-un centru de plasament sau într-o familie, te rugăm să participi la sondajul nostru privind situația tinerilor care au părăsit sistemul de protecție, accesând link-ul http://bit.ly/studiutineri. Dacă ai un prieten sau o prietenă care a fost în sistemul de protecție a copilului, te rugăm să îl/o inviți să participe la sondajul nostru online. Studiul este realizat de Asociația Sociometrics, la cererea SOS Satele Copiilor România, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, Copii și Adopție".

Pagina a fost generata in 0.3186 secunde