Ce servicii medicale sunt asigurate în mini-vacanța de 1 Mai

244
Ce servicii medicale sunt asigurate în mini-vacanța de 1 Mai - spitale1mai12-1493396198.jpg

Articole de la același autor

Toate ambulatoriile din județ vor fi închise în intervalul 29 aprilie - 2 mai. Ca urmare, atât constănțenii, cât și turiștii sosiți pe litoral care acuză probleme de sănătate se vor putea prezenta la Spitalul Clinic Județean de Urgență, dar și în alte unități sanitare ce vor asigura permanența. 


Acestea sunt: Unitatea de Primire a Urgențelor de la Băneasa, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Municipal Mangalia, Spitalul Orășenesc Cernavodă, Spitalul Orășenesc Hârșova, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și Spitalul de Pneumoftiziologie.
 
Ca și până acum, Serviciul de Ambulanță Județean va avea program normal de lucru, cu mențiunea că, în această perioadă, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces. Populația trebuie să știe că solicitările vor fi preluate prin apelul 112. 


De asemenea, cele trei centre de permanență din județul Constanța vor asigura asistența medicală de urgență în program non-stop cu linie de gardă. 


Astfel, Centrul de Permanență Cogealac va avea ca zone arondate Tariverde, Cogealac, Râmnicu de Sus, Râmnicu de Jos, Gura Dobrogei, Fântânele, Nuntași și Mihai Viteazu. Centrul de Permanență Năvodari va asigura asistența medicală și pentru Corbu, Lumina, Săcele, Istria, Sinoe, iar Centrul de Permanență Cumpăna va îngriji bolnavii de la Cumpăna, Lazu și Agigea. 


În același timp, Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța va asigura un serviciu de gardă permanent, dar și un serviciu de gardă cu specialiști la domiciliu în vederea intervenției de urgență în posibilele focare de toxiinfecții alimentare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5685 secunde