Ce program vor avea casieriile RAJA, de Rusalii

168

Articole de la același autor

În perioada sărbătorii de Rusalii, activitatea societății RAJA SA se desfășoară neîntrerupt.

În continuare, au anunțat reprezentanții societății, "sute de angajați au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale".

De precizat că apelurile către Dispeceratul RAJA - 0241/924 - vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de servicii la parametrii optimi.

În schimb, casieriile RAJA vor fi închise luni, 8 iunie, urmând să își reia programul normal de lucru începând de marți, 9 iunie. În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA - https://contulmeu.rajac.ro, prin transfer bancar, direct debit, dar și la punctele de plată Pay Point / Payzone. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5378 secunde