Ce joburi se mai caută

305
Ce joburi  se mai caută - joburicautate-1507459791.jpg

Articole de la același autor

Tinerii care își caută un job vor să intre mai ales în domeniul vânzărilor și al marketing-ului. Potrivit unui studiu recent, realizat de un site de recrutare online, interesul candidaților se îndreaptă mai degrabă către zona vânzărilor, a marketing-ului, a recrutărilor și a job-urilor din domeniul administrativ. 

Așadar, cea mai atrăgătoare poziție s-a dovedit a fi trainee, urmată de un internship în resurse umane. Pe podium a urcat și poziția de recepționist, la foarte mică distanță față de cea de recrutor. 

Agent servicii clienți ocupă un onorabil loc cinci și desparte astfel job-ul de recrutor de unul asemănător, reprezentant HR. Assistant manager și office assistant, cele care reprezintă domeniul administrativ în topul celor mai căutate 10 job-uri de către tinerii români, se regăsesc pe locurile șapte și opt, în timp ce collection officer și reprezentant customer închid acest top. 

Nu e rău nici în vânzări 

Chiar dacă în primele 10 job-uri care au strâns cele mai multe aplicări vânzările nu se diferențiază de alte domenii, lucrurile se schimbă radical atunci când aruncăm o privire și către celelalte 40 de poziții care succed. 

Cu toate că atunci când vine vorba de locurile de muncă existente în online primul pas pe care tinerii îl fac este să selecteze domeniul și localitatea în care vor să activeze, brand-ul e următorul criteriu pentru alegerile lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Septembrie 2017
Stire din Social : Luna viitoare, Bursa locurilor de muncă
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Social : Oferte de muncă pentru absolvenți
Pagina a fost generata in 0.4358 secunde