X
X
Mai multe ştiri online:

Ce au găsit polițiștii de la Vama Veche într-un autocar ce venea din Turcia

Ştire online publicată Luni, 24 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit, ascunse în bagajele a trei cetățeni români, 185 articole vestimentare inscripționate cu numele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Astfel, zilele trecute, oamenii legii au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia - România. Cu acest prilej, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 185 articole de îmbrăcăminte, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


"Persoanele în cauză au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu dețin documente legale pentru acestea. Produsele, în valoare de aproximativ 18.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.081 secunde