Ce amenzi riscaţi dacă aruncaţi gunoaiele pe stradă

Miercuri, 23 Iunie 2021, 13:18
437
Polițiștii locali din Constanţa au demarat o nouă acțiune de informare a cetățenilor cu privire la modul de colectare a deşeurilor şi aruncarea pe domeniul public a gunoaielor provenite din gospodăriile proprii.

Agenții au acționat deja în perimetrul străzilor Dacia, Ștefan Mihăileanu, I. Ghe. Duca, Ferdinand, Tomis și Mamaia. Polițiștii locali le-au prezentat încă o dată constănțenilor obligațiile pe care le au de a depozita selectiv resturile din gospodăria proprie, în recipienţi speciali pe care să ii scoată în vederea preluării de către operatorul de salubritate doar în ziua desemnată pentru colectarea gunoiului. Au fost distribuite peste 150 de înștiințări.

„Atragem atenția că abandonarea pe domeniul public a gunoaielor provenite din gospodăriile proprii, cu nerespectarea zilelor de colectare stabilite de operatorul de salubritate se sancționează conform Legii nr.211/2011 cu amendă cuprinsă între 3000 și 6000 lei pentru persoanele fizice și 20 000 - 40000 lei pentru persoanele juridice”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Pagina a fost generata in 0.3571 secunde