Căutare de comori în fotolii rulante, la MobiQuest

96
Căutare de comori în fotolii rulante, la MobiQuest - cautaredecomori-1567064147.jpg

Articole de la același autor

Asociația pentru Promovarea Egalității între Tineri ADAPTO vă invită la "MobiQuest 2019", eveniment ajuns la a doua ediție. 
MobiQuest se va desfășura duminică, 1 septembrie, în intervalul orar 15.30-18.30, punct de plecare faleza pietonală din fața hotelului Select (intrare în stațiunea Mamaia, vis-a-vis de scena spectacole). MobiQuest este o căutare a comorii în fotolii rulante pentru utilizatori și non utilizatori. 


Condițiile de participare cuprind ca vârsta minimă să fie 10 ani, nu există vârstă maximă. Totodată, trebuie să completezi formularul de participare de pe Facebook-ul evenimentului. 


Participanții la MobiQuest se împart în echipe de două persoane, care fie și-au exprimat dorința să participe împreună, fie au fost aleși aleatoriu. Vor exista maximum 50 de echipe, a câte două persoane, iar participarea este gratuită. 
Scopul evenimentului este conștientizarea necesității accesibilizării reale a orașului Constanța și este o continuare a eforturilor campaniei "Fault la Accesibilitate". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8478 secunde