Casa de Pensii nu primește, încă, cereri pentru biletele de tratament

Marţi, 19 Ianuarie 2021, 09:02
268
Casa Județeană de Pensii Constanța nu primește, încă, cereri pentru biletele de odihnă și tratament din acest an. Este posibil ca abia spre sfârșitul lunii ianuarie, acestea să poată fi preluate de către angajații instituției. Între timp, vă informăm că durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

Ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită bilete de tratament balnear este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri. Punctajul aferent fiecărei cereri este obținut prin însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă. Dacă, în urma calculării punctajului în aplicația SPA, mai multe cereri au același punctaj, ele se ordonează descrescător după punctajul primit conform numărului de bilete de care a beneficiat în ultimii doi ani. Dacă după această etapă mai multe cereri au același punctaj pentru criteriul 1, atunci ele se ordonează crescător după venit. Dacă și după parcurgerea acestor două etape se identifică cereri cu același punctaj final, atunci persoanele se ordonează după numărul cererii, având prioritate cererea cu numărul cel mai mic.

De precizat că, în cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament balnear aceluiași beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuții sau gratuit. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5432 secunde