Casa de Pensii își reia, gradual, activitatea

225

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, instituțiile care funcționează în cadrul sistemului public de pensii își reiau activitatea de relații cu publicul, gradual.

La acest moment, cel puțin în privința Casei Județene de Pensii Constanța, va fi reluată activitatea de depunere a dosarelor de pensii și a cererilor de recalculare, care presupun anexarea unor documente originale. De asemenea, lucrătorii CJP vor lucra și dosarele ce țin de activitatea de expertiză medicală, în cazul pensiilor de invaliditate și vor fi soluționate cererile pentru acordarea ajutoarelor de deces.

De precizat că accesul în spațiile închise va fi asigurat în condiții de siguranță sanitară și distanțare socială, cu respectarea fluxurilor și a traseelor definite. Totodată, se recomandă posibilitatea transmiterii cererilor și a documentelor prin intermediul serviciilor poștale, de curierat și poștă electronică, facilitând, astfel, accesul la serviciile CJP și pentru persoanele care nu se pot deplasa la sediile acestora, plății prin cont bancar a contribuțiilor de asigurări sociale și a ajutoarelor de deces.

Pentru celelalte tipuri de servicii, activitatea va continua și va fi asigurată telefonic și prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, datele de contact fiind afișate pe pagina de internet a caselor teritoriale de pensii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4376 secunde