Casa de Pensii Constanța suspendă audiențele

210
Casa de Pensii Constanța suspendă audiențele - dddd-1583917197.jpg

Articole de la același autor

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu coronavirus, activitatea de audiențe a Casei Județene de Pensii Constanța va fi suspendată începând de astăzi, 11 martie și până pe data de 31 martie, urmând ca, în funcție de evoluția situației, să fie anunțate alte decizii.

În intervalul precizat mai sus se suspendă activitatea punctelor de lucru Mangalia, Hârșova, Băneasa și Cernavodă. Activitatea de expertiză medicală nu va fi suspendată.

La sediul central al Casei Județene de Pensii se vor înregistra dosare de pensionare - înscrieri noi, cereri de acordare a ajutoarelor de deces precum și alte situații excepționale, urgente.

Pentru aceste situații de excepție, vor fi luate următoarele măsuri minimale: păstrarea unei distanțe de cel puțin un metru între solicitant și funcționarul public de la ghișeu, precum și între publicul aflat în sediul instituției; asigurarea unui aflux controlat al publicului. Pentru celelalte tipuri de servicii ordonatorul superior de credite recomandă să se apeleze la poștă (letrică sau electronică), iar acolo unde se impune depunerea unor documente originale, cererea și documentele în cauză vor fi transmise în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2371 secunde