Cartierul Compozitorilor, blocat de nămeți. "Nici urmă de utilaj!"

2151
1
Cartierul Compozitorilor, blocat de nămeți.

Articole de la același autor

Alina Ștefania, o constănțeancă supărată care locuiește în Cartierul Compozitorilor, a semnalat faptul că, în amintitul cartier, circulația este, practic, blocată. 


"Nicio urmă de utilaj în cartierul Compozitorilor. Nu poți intra sau ieși de pe străduțe", a transmis Alina Ștefania. 


Cartierul Compozitorilor este unul problematic al Constanței. În tot timpul anului, sunt probleme cu alimentarea cu apă și energie electrică, primăvara și toamna, când vin ploile, totul se transformă în mocirlă, iar iarna, din cauza străduțelor înguste, circulația se blochează. 


În această situația, cea mai la îndemână soluție este ca populația din zonă să încerce să își facă, în măsura posibilităților, singură deszăpezirea. Dar taxele, impozitele? 


XXX 


Situație similară și în cartierul Baba Novac/Anadalchioi, unde se circulă decent doar pe străzile Voievozilor, Scheia și A.D. Xenopol, singurele, de altfel, asfaltate. În rest, este o adevărată aventură să ieși de pe străduțele adiacente. 


Comentează știrea

Ulita satului
27 februarie 2018
Cand ati construit case pe potecile alea la ce va astptati ?

Este logic ca nu pot sa intre utilaje de dezapezire acolo , eventual un Tico echipat cu lama ! Un cartier construit dupa ureche....fara nici un plan concret de urbanism !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5718 secunde