Cartierul Columbia din Cernavodă va fi debranșat de la apa potabilă

330
Abonații au început să-și raționalizeze consumul de apă potabilă, numărul de consumatori din domeniul privat s-a redus semnificativ, drept pentru care reprezentanții SC RAJA SA anunță luarea unor măsuri pentru ca serviciul de alimentare cu apă să nu aibă de suferit. O astfel de măsură este debranșarea consumatorilor rău-platnici. "Indiferent de forma juridică și domeniul de activitate, toți abonații care înregistrează restanțe la plata facturilor de apă sunt avizați și debranșați", a afirmat Irina Oprea, purtător de cuvânt RAJA.
În această situație se află locuitorii din nouă blocuri din cartierul Columbia din Cernavodă, care, în ciuda tuturor avizărilor și notificărilor, nu și-au achitat datoriile. "Încă de la începutul lunii septembrie, abonații de la nivelul celor nouă blocuri, care nici până la ora actuală nu sunt constituiți în asociații, au fost notificați să-și desemneze un reprezentant de branșament, cu care SC RAJA SA Constanța să poată încheia în condiții legale un contract de furnizare apă potabilă. În urma încheierii acestor contracte între RAJA și reprezentantul ales al locatarilor de la nivelul blocurilor, urmau să fie încheiate convențiile de facturare individuală pentru toți proprietarii de apartamente. Notificările au fost transmise către toți proprietarii de apartamente de la nivelul celor nouă blocuri fie în mod direct - personal, fie prin poștă cu confirmare de primire. În plus, în toată această perioadă, reprezentanții SC RAJA SA Constanța au afișat zilnic, la toate blocurile din Columbia, anunțuri ce conțineau procedura de facturare individuală, debitele restante, dar și avizarea de debranșare începând cu data de 18 octombrie 2010", a adăugat Irina Oprea.
În ciuda eforturilor, nici până la ora actuală nu s-a reușit încheierea procedurii de facturare individuală și nu au fost achitate restanțele. Drept pentru care, pe 18 octombrie, blocurile DS20, DS21, DS22, DS23, DS24, Bl.11, H5 și Bl. E4 vor fi debranșate de la sistemul de alimentare cu apă, până la intrarea în legalitate și achitarea tuturor debitelor restante.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Octombrie 2010
Stire din Social : Strada Traian, ciuruită de noi cratere
Pagina a fost generata in 1.873 secunde