Cartelele prepay ar putea fi achiziționate numai cu buletinul

528
Cartelele prepay ar putea fi achiziționate numai cu buletinul - w570xh300utilizatoriidecartelepr-1328118253.jpg
Guvernul îi va obliga pe furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului să rețină datele de identitficare ale utilizatorilor de servicii PrePay, după ce o inițiativă legislativă elaborată pe această temă de mai mulți deputați PDL a fost respinsă în toamnă de către Parlament.

La mijlocul anului 2011, conform autorității de reglementare în telecom (ANCOM), numărul total de cartele preplătite active era de 14,28 milioane, reprezentând aproximativ 52% din totalul cartelelor de telefonie mobilă (abonamente și cartele preplătite), scrie Mediafax.

Proiectul de lege privind colectarea datelor personale ale utilizatorilor serviciilor de tip PrePay a fost deja inclus în programul legislativ al Executivului pentru acest an, având ca termen limită de aprobare în Guvern sfârșitul lunii august.

"Prin actul normativ se urmărește reglementarea la nivel național a obligației furnizorilor de servicii de comunicații electronice destinate publicului de a reține datele de identitficare ale utilizatorilor serviciilor, indiferent de tipul serviciului, abonament sau PrePay", se arată în documentul guvernamental.

Citește mai departe...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Social : Județul Constanța, din nou sub troiene
Pagina a fost generata in 1.735 secunde