CARMEN DAN: "Îndrăznește să crezi, române! Despre asta este Crăciunul"

130
CARMEN DAN:
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le urează românilor să aibă un Crăciun fericit și își exprimă speranța că oamenii pot fi mai răbdători, mai toleranți și mai dispuși să discearnă binele de rău și adevărul de minciună.

"Îndrăznește să crezi, române! Despre asta este Crăciunul... Despre credință, despre iubirea aproapelui, despre smerenie și dăruire. Eu cred în oameni, cred că putem fi mai răbdători, mai toleranți și, poate, ceva mai dispuși să discernem binele de rău și adevărul de minciună", afirmă Carmen Dan, în mesajul său de Crăciun, postat pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne amintește că în această perioadă "imposibilul devine posibil, iar miracolul își face loc în viața noastră mai mult decât oricând".

"În aceste zile de mare sărbătoare creștină, imposibilul devine posibil, iar miracolul își face loc în viața noastră mai mult decât oricând. Este spiritul Crăciunului, pe care îl cunoaștem cu toții încă din copilărie. Vă urez, dragi români, să vă bucurați de armonie, să vă înconjurați de familie și de oamenii dragi sufletelor voastre. Crăciun fericit!" - le transmite Carmen Dan românilor de Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3296 secunde