Care este situația în orașul Ovidiu și în satele Poiana și Culmea

1817
Care este situația în orașul Ovidiu și în satele Poiana și Culmea - oras-1483897008.jpg

Articole de la același autor

În acest moment, în tot orașul Ovidiu, dar și în satele Poiana și Culmea, rețelele de apă și electricitate sunt funcționale, după numeroasele intervenții ENEL.


În orașul Ovidiu se circulă în condiții de iarnă pe 90% din drumurile principale și străzile secundare, urmând ca în cursul nopții să se continue lucrările de deszăpezire și pentru celelalte, astfel încât la prima oră să fie în întregime practicabile. 


Mâine dimineață, începând cu ora 07:30, va avea loc o altă acțiune de deszăpezire la care vor participa angajați ai: primăriei, OVI-PREST CON, Club Sportiv Ovidiu, asistați social, dar și voluntari, pentru eliberarea trotuarelor, parcărilor și stațiilor de autobuz. 


În acest moment, 8 persoane din Tulcea și 2 din Cernavodă sunt în custodia primăriei după ce au rămas înzăpezite. Acestora li s-au pus la dispoziție cazare și hrană. 


Pentru satul Culmea, s-a reușit aprovizionarea cetățenilor cu alimente în timp util, iar începând din această seară s-au deblocat drumurile de acces. Rețelele de apa și electricitate sunt acum funcționale, după ce au avut loc mai multe intervenții. 
 

În satul Poiana în acest moment a fost creat un drum de acces, cu antemergător, fiind deja realizate în convoi 3 drumuri dus-întors, Ovidiu-Poiana. Până mâine dimineață, și drumurile din interiorul satului vor fi practicabile, iar rețelele de apa și curent electric sunt funcționale în tot satul. 


 "Mulțumim firmei Zip-Escort care a pus astăzi la dispoziție șenilata cu care au fost salvate vieți omenești: 5 copii, 1 persoană ce trebuia să ajungă la dializă și o femeie însărcinată. Totodată mulțumim Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța care a răspuns prompt la solicitările noastre, dar și firmei GSM NET care a contribuit cu alimente", a spus edilul George Scupra. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2277 secunde