Care este ordinea în care se acordă biletele de tratament

318
Care este ordinea în care  se acordă biletele de tratament - ordinebilete-1523462609.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care vor să prindă un bilet de odihnă și tratament prin intermediul Casei Județene de Pensii trebuie să știe că ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită biletele este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri.

Punctajul aferent fiecărei cereri este obținut prin însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă. Ca urmare, dacă în urma calculării punctajului, mai multe cereri au același punctaj, ele se ordonează descrescător după punctajul primit conform numărului de bilete de care a beneficiat în ultimii doi ani.

Dacă, după această etapă, mai multe cereri au același punctaj pentru criteriul 1, atunci ele se ordonează crescător după venit. Dacă și după parcurgerea acestor două etape se identifică cereri cu același punctaj final, atunci persoanele se ordonează după numărul cererii, având prioritate cererea cu numărul cel mai mic.

De precizat că, în cursul unui an calendaristic, se poate elibera un singur bilet de tratament balnear aceluiași beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuții sau gratuit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6065 secunde