Care este calitatea apei de îmbăiere de pe litoral

256
Care este calitatea apei de îmbăiere de pe litoral - 60585306-1346266671.jpg

Articole de la același autor

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța au analizat și săptămâna trecută probe de apă din centrele de recoltare amplasate în Năvodari, Mamaia, Constanța, Eforie și Costinești. Rezultatele au ieșit conforme normelor în vigoare, astfel că nici un loc nu prezintă vreun risc pentru constănțeni și turiști.


În data de 20 august, inspectorii DSPJ au analizat apa din Năvodari și au catalogat drept bună apa din Popas III Mamaia și din tabăra Delfinul și drept excelentă apa de îmbăiere de la Hanul Piraților, din campingul Marina Surf, campingul Pescăresc și în zona Perla Majestic. În aceeași zi, au fost recoltate probe din Mamaia, unde apa este excelentă în zonele Enigma, Estival, Vega și Rex, și bună în tabăra Turist, la Castel, Cazino, Aurora și Perla.


Apa de îmbăiere a fost analizată pe 20 august și în Constanța, în zonele Delfinariu și plaja Modern. Potrivit analizelor de laborator, calitatea apei este bună în aceste puncte. De asemenea, pe 22 august, inspectorii direcției au luat la control și apa din Eforie Nord, Eforie Sud și Costinești, unde analizele au arătat că apa este bună pentru îmbăiere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4365 secunde