Caravana Isteților revine la VIVO Constanța!

265
Caravana Isteților revine la VIVO Constanța! - caravanaistetilor-1494346317.jpg

Articole recomandate

Centrul Comercial VIVO pregătește sâmbătă, 13 mai, un nou eveniment pentru copii. Cei mici sunt așteptați la Caravana Isteților la o întâlnire de tradiție cu Gabriela Calițescu. Distracția va începe la ora deja tradițională pentru acest eveniment, ora 14.00. 


În această ediție, copiii din unitățile școlare ale județului Constanța și Dăieni - Tulcea vor concura în cele cinci secțiuni ale evenimentului - micul polițist, micul ecologist, cea mai bună voce, cel mai bun moment de dans și cea mai frumoasă creație vestimentară. Așa cum se întâmplă la fiecare eveniment-concurs din Caravană, organizatorii au numeroși invitați-surpriză. Trofeul special Caravana Isteților, oferit de Gabriela Calițescu, va fi adjudecat de copiii care vor concura pe scenă la toate secțiunile. 


Caravana Isteților este un proiect inițiat de Pro Educație Consulting Publishing, condusă de Gabriela Calițescu, prietena copiilor, autorul acestui concept în parteneriat cu VIVO Constanța, ce a debutat din anul 2013, și este locul unde copiii urcă pe scenă și devin artiștii cei mai buni și frumoși din unitățile școlare participante. Ca într-o adevărată poveste, timp de patru ore, cu doar câteva elemente de costum și de decor, ei învață să-și înfrângă teama și să urce pe scenă pentru a prezenta în fața juriului momentele pregătite. Înarmați cu multă fantezie și poftă de joc, dar și cu o recuzită neașteptată, urcând pe scenă și învingându-și teama, micuților artiști li se oferă șansa ca, la capătul premierei, să concureze pentru un rol special, actor, dansator, artist, polițist și creator! 


Fiind vorba despre un spectacol interactiv și educativ, copiii trebuie să știe că există câte un rol pentru fiecare dintre ei, odată cu evoluția lor pe scenă, apare și șansa de a fi învingător. De-a lungul acestui proiect Caravana Isteților, toți copiii au urcat pe scenă și au devenit copii isteți cu talent, fiind un exemplu pentru foarte mulți copii ce urmăresc evoluția lor la fiecare ediție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 26 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : "Caravana Isteților" la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4617 secunde