Căpșunarii, la mare căutare în Spania. Sunt mii de locuri disponibile!

191
Căpșunarii, la mare căutare în Spania. Sunt mii de locuri disponibile! - spania-1510833092.jpg
Săptămâna aceasta, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures, un număr de 1.927 locuri de muncă. Ca de obicei, spaniolii vin în întâmpinarea șomerilor cu o ofertă generoasă în domeniul agriculturii, cu 800 de posturi de muncitori necalificați, care să-i ajute la culesul căpșunilor. Acestora li se adaugă, alți 300 oferte de muncă, în Portugalia, valabile numai pentru culegătorii de zmeură, mure și afine, dar și 200 locuri de muncă, la cules de mazăre. 


Marea Britanie, în schimb, caută cu ardoare, o sută de muncitori în fabrică, 50 de măcelari, tranșatori, fansonatori, împachetatori carne, operatori procesare carne, dar și îngrijitori persoane la domiciliu.


Numărul de locuri de muncă scade în Cehia, aici, angajatorii având mare nevoie de șoferi de autobuz, șlefuitori, pilitori sau tehnicieni la mașini pentru prelucrarea produselor din plastic.


În Germania, patronii suferă din cauza lipsei șoferilor de camion, a electricienilor în construcții, dar și a zidarilor, electricienilor în construcții cabluri, lucrătorii în construcții etc. Apoi, Finlanda se află în deficit de montatori izolații, italienii nu au suficienți îngrijitori la domiciliu, maltezii cer dulgheri, tehnicieni lifturi. În același timp, este nevoie de bucătari în restaurante de afaceri în Belgia, precum și medici stomatologi, montatori semnalizare de cale ferată etc. Cele mai sărace oferte de locuri de muncă sunt valabile în Slovenia, Norvegia și Polonia, aceste țări cerând tinichigii auto, frizeri sau vânzători.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4975 secunde