CÂND VOM AVEA CĂLDURĂ ÎN CALORIFERE și CÂT VOM PLĂTI PENTRU EA? Ce spune conducerea RADET

1116
7
CÂND VOM AVEA CĂLDURĂ ÎN CALORIFERE și CÂT VOM PLĂTI PENTRU EA? Ce spune conducerea RADET - fotofondradet1472138221-1476691428.jpg

Articole de la același autor

Directorul RADET Constanța, Liviu Popa, a anunțat că deocamdată nu se știe când caloriferele constănțenilor se vor încălzi. De asemenea, nici la această oră nu se știe dacă gigacaloria va costa tot 250 de lei, în condițiile în care Primăria trebuie să  subvenționeze diferența de la 430 lei la 250 lei. 


Mai mult, Liviu Popa a anunțat că în acest an RADET a numărat 2859 cereri pentru debranșare, în timp ce anul trecut au fost înregistrate doar 1832. 


Asociațiile de proprietari se roagă sa fie cald afară


Unii se vaită de frig, alții nu vor căldură până când nu devine oficial prețul gigacaloriei. 


"Lumea se plânge mai mult de preț, decât de frig", a declarat Ioachim Harsescu, vicepreședintele Uniunii Asoc. de Proprietari.


Comentează știrea

Un lucru este sigur....
17 octombrie 2016
Mai putine cereri.Mai putine dosare penale.

Numarul cererilor de debransare este mai mic de la an la an.De exemplu,anul asta s-au inregistrat doar 2859 de cereri fata de 1832 cereri inregistrate anul trecut.Cred ca din cauza guvernului tehnocrat care "a prins un tren politic"(Dragnea).Te doare mintea.

iordache
17 octombrie 2016
caldura in calorifere

o sa va ganditi si la micutii din gradinite? ii lasati sa stea si sa doarma in frig, daca pensionarii nu vor caldura sa le opriti caloriferele, dar de copii nu va bateti joc, sta si familia dvs in frig?

Mine
17 octombrie 2016
Radet

Doar 3000 de cereri? :) pe bune?

Mine
17 octombrie 2016
Radet

Lumea a renuntat sa faca un munte de acte si de batjocura celor de la radet...cati oare s-au debransat fara sa mai faca acte??un lucru sigur este ca nu e caldura la calorifer iar pretul va fi de 430 de lei..in rest vrajeala..vedeti ca pe str unirii iese abur din sosea probabil lucru normal :)

AntiRADET
17 octombrie 2016
Verificati...

Mergeti la sediul RADET si vrti observa ca e cald si bine. Oare se incalzesc tot de la Radet? Sau si-or fi pus gaze. Maine le sparg geamurile! Tzine scapa la anul de RADET, tzine, tzine?

carmen
17 octombrie 2016
vrem caldura, dobitocilor

Da-ti, dracului, drumul la caldura ca am inghetat in case. Cica, nu stie inca cand va da drumul la caldura. Dobitocul asta nu vede ca a venit iarna? In fiecare an aceiasi poveste. Ne zice ca nu vor pensionarii. Pai, pensionarii sa nu-si dea dumul din subsolul blocului. Ce naiba sa le fac eu? Maine merg peste ei, la sediu, ca degeaba dau telefoane.

Nicu
7 noiembrie 2016
oferta lucru acasa

S-a lansat deja Proiect B! Numai cand vrei sa castigi bani: Proiect B! Numai cand vrei castiguri sigure: Proiect B! Proiect B: siguranta si stabilitate! Proiect B: siguranta si seriozitate! Cere detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum ne putem debranșa de la RADET
Pagina a fost generata in 0.5013 secunde