Când va da RADET drumul la căldură

4688
10
Când va da RADET drumul la căldură - calorifer-1318788107.jpg
RADET face, începând de astăzi, probe la rece pentru echilibrarea sistemului de distribuție și furnizarea energiei termice pentru încălzirea locuințelor. Începând de marți, 18 octombrie, instalația de termoficare va fi umplută. "În aceste condiții, solicităm clienților noștri, consumatori casnici, asociații de locatari și agenți economici să ia măsuri de izolare a imobilelor în care nu s-au finalizat lucrările pe instalația interioară, pentru evitarea unor inundații", a precizat purtătorul de cuvânt al regiei, Liliana Enache.
Totuși, chiar dacă probele se desfășoară normal, RADET nu va începe încă să furnizeze căldură în apartamentele constănțenilor. "Prognoza meteorologică este favorabilă pentru următoarele zile. De marți, 18 octombrie, cresc din nou temperaturile până pe la 15 - 18 grade Celsius, așa că în următoarele 15 zile nu se va furniza încă agent termic în calorifere. În funcție de evoluția vremii și dacă asociațiile de proprietari vor fi de acord, se va hotărî când anume se va da drumul la căldură", a declarat, pentru "Cuget Liber", Liliana Enache.

Comentează știrea

locatar
17 octombrie 2011
caldura

ighetam in case, avem copii mici, azi noapte au fost 2 grade afara iar in casa 16. este inuman

lica vasea
17 octombrie 2011
de acord

are dreptate locatar. e foarte frig, nu se poate sta in casa

stat in stat
17 octombrie 2011
de ce

Cum ramane cu cele trei nopti consecutive cu temperaturi sub 10 grade? Ca intotdeauna in aceasta perioada, RADET invoca tot felul de motive: asociatiile de proprietari, vremea care se incalzeste numai dupa prognoza lor. Ma mir ca nu ne spune, RADET-ul, ca vine vara. Dam bani pe medicamente pentru ca racim in casa. De obligatii contractuala a auzit cineva de la RADET?

constantean
17 octombrie 2011
caldura

E frig!!!!!!!!!!copii sufera cel mai mult,dar sigur cui sa-i pese? toti cind vin la conducere promit.dar primarul nostru are alte prioritati,a uitat de alegatorii lui.dece s-ar implica in problemele cetatenilor???????? ce rost ar avea

ion.v.ion
17 octombrie 2011
o bataie de joc...

Este incredibil faptul că suntem obligați sa stăm în frig doar pentru faptul că "Prognoza meteorologică este favorabilă pentru următoarele zile".

LNL
17 octombrie 2011
sunteti prosti si nu intelegeti

Normal ca nu se da caldura la prima ploaie si bataie de vant, sunt niste reguli nu asa dupa ureche..Sincer nu vreau caldura de acum si ca peste 4-5 zile sa vad soare afara si inca vreo 2-3 mil in plus la intretinere inca din octombrie..sa fim seriosi totusi. Bagati un radiator in priza astia frigurosii si gata ce atata

valii
18 octombrie 2011
vai

daca cei de la Radet nu se gandesc la ei atunci poate se va gandi ca avem copii la crese sau la gradinite si fac frigul. Pai atunci nu ar fi mai normal ca sa dau banii la caldura decat sa il dau la medici sau pe medicamente. Iar cei care nu vor caldura de ce nu au facut cerere de debransare? Asa ca dragilo nu va ganditi la voi ganditi-va la copii care mor de frig in crese, gradinite sau scoli. Pt cel de la nr 6 de ce nu se intreaba ce se va intampla daca toti locatati ar da drumul la radiatoare sau la aere conditionat? II spun eu ar cadea sigurantele de pe scari si ar fi mult mai rau.

eu
19 octombrie 2011
caldura in apartamente

daca nu vor sa dea caldura ziua sa dea macar noaptea ca atunci scad mai mult temperaturile

mona
19 octombrie 2011
bataie de joc in toata regula

noi avem copii mici, cei de la radet au suflet sau macar se gindesc la mii de oamenii care stau in frig dimineta in casa avem 17 grade ,e normal acest lucru ce facem sintem europenii sau ???????????????

corina
19 octombrie 2011
calduara

Sunteti niste nenorociti sunt racita de o saptamana sa se dea caldura findca in mai putin de o saptamna vedem cum incep epidemile de racela , gripa etc parca vad cum se inchid scolile pe cateva zile din cauza asta am ajun sa stau cu aero terma pornita toate ziu si temperatura sa nu urce peate 18 ce sa mai lungim suntem condusi de hoti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3824 secunde