Când și de ce beau bere dobrogenii

231
Când și de ce beau bere dobrogenii - bere-1371138962.jpg

Articole de la același autor

Berea este nelipsită de pe mesele dobrogenilor, fie că se întâlnesc cu prietenii în oraș sau își petrec timpul liber acasă, în familie, relevă un studiu efectuat de compania de cercetare de piață GfK România, la solicitarea Asociației Berarii României. Potrivit acestuia, când ajung pe o terasă, dobrogenii adulți consumă bere într-un procentaj covârșitor - 70%. Berea se bea și acasă, împreună cu ceilalți adulți din familie - unu din doi dobrogeni consumatori de bere o aleg pentru relaxarea de acasă după o zi de muncă. 

"Rezultatele acestui studiu confirmă încă o dată faptul că berea este un produs bine integrat stilului de viață modern al românilor, un adevărat liant social. Fără îndoială, acest fapt se datorează chiar calităților berii, calități pe care românii deja le cunosc și le apreciază", a declarat Constantin Bratu, director general al Asociația Berarii României. 

Potrivit acestui studiu, berea ocupă un loc important în topul produselor consumate de dobrogeni în timpul verii: 53% din adulții iubitori de bere au declarat că aceasta nu le lipsește din frigider mai ales în sezonul cald.

Peste jumătate din dobrogenii consumatori de bere o apreciază pentru proprietatea sa de a hidrata organismul, iar 87% din ei cred că berea însoțește cel mai bine întâlnirile cu prietenii. În plus, jumătate din dobrogenii care iubesc berea cred că un consum moderat de bere poate preveni apariția pietrelor la rinichi. 

Mai mult, 40% din consumatorii dobrogeni de bere o preferă pentru că este fabricată din ingrediente naturale, iar 25% din ei o considerată o sursă naturală de antioxidanți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Mai 2013
Stire din Politică-Administrație : Noul COD FISCAL scumpește BEREA
Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Actual : Berea, mai ieftină decât apa
Pagina a fost generata in 0.5479 secunde