Când puteți ridica facturile fiscale de la RADET

Joi, 03 Septembrie 2020
121
În perioada 4-6 septembrie, reprezentanții asociațiilor de proprietari care nu primesc factura fiscală lunară pe email sunt invitați la punctele termice ale RADET pentru ridicarea acesteia.

Astăzi, programul este între orele 14.00 - 16.00, urmând ca, în următoarele zile, să puteți merge între orele 8.30 - 10.30 și 14.00 - 16.00. Conducerea regiei a precizat că, începând cu ziua de luni, 7 septembrie, reprezentanții legali ai asociațiilor de proprietari pot ridica factura fiscală de la sediul Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice Constanța, din strada Badea Cârțan nr.14 A.

Totodată, RADET le reamintește consumatorilor săi că pot să comunice regiei adresa de email la care să li se expedieze facturile fiscale în format electronic, pentru a beneficia de acestea în timp util. Pentru accesul în incinta punctului termic, este necesar să purtați mască de protecție, astfel încât să vă acopere nasul și gura, și să păstrați o distanță de minimum doi metri față de celelalte persoane. Pagina a fost generata in 0.3564 secunde