CANCER CU CHIP DE SUPEREROI! Părinți, atenție! "OTRAVĂ" PENTRU COPII, PE RAFTURILE DIN SUPERMARKETURI

19490
CANCER CU CHIP DE SUPEREROI! Părinți, atenție!

Articole de la același autor

Dacă părinții au început, ușor, ușor, să conștientizeze cât rău poate face mâncarea cu aditivi și alte chimicale, se pare că unii producători au început să atenteze la inocența copiilor, astfel încât, în magazine se găsesc, la discreție, pateuri, mezeluri (parizer, salam, crenvurști), iaurturi și alte produse alimentare cu coloranți sintetici și conservanți de toate felurile. Toți părinții au fost puși, măcar o dată, în postura în care cel mic a văzut un pateu cu prințesa Belle sau un iaurt cu Spiderman și apoi s-a dezlănțuit "iadul". 


Întrebarea este cine le permite acestor producători să îi manipuleze pe copii. Chiar dacă majoritatea părinților ocolesc astfel de produse, sunt și unii care nu sunt la curent cu ce conțin acestea și le dau copiilor fel și fel de bazaconii să mănânce, de unde și atâtea boli groaznice care, parcă, se înmulțesc. 


Toți știm că alimentele procesate sunt dăunătoare, dar cu toate acestea, continuăm să le consumăm. Dintre toate, specialiștii spun că mezelurile sunt cele mai nocive, deoarece amestecul din care sunt făcute conține o cantitate mare de substanțe care duc la tot felul de afecțiuni, unele chiar foarte grave. 


Crenvurștii sunt preferații copiilor, mai ales că îi văd la televizor, dansând așa frumos, în reclame, însă dr. Ionica Ciortan, medic pediatru, doctor în științe medicale, ne spune că aceștia fac parte din categoria alimentelor interzise copiilor.


"Încercați să nu consumați, pe cât se poate, mezeluri, deoarece sunt atât de «otrăvite» că nici nu îmi vine să vorbesc despre ele. Dacă nu vă puteți abține, pentru că și ele conțin niște substanțe care dau dependență și ni le dorim foarte mult, mâncați mai mult fileul neprocesat, mușchiul din animalul respectiv. Acesta este slab și nu are tocătură în interior, are mai puține adaosuri, deci chimicalele sunt în cantitate mai mică. La mezeluri, situația este dramatică. De parizer și crenvurști, nici nu mai zic, aceste alimente nu au ce căuta în dieta noastră, în niciun caz în regimul alimentar al copiilor". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3379 secunde