Campioni la șah, rummy și darts

180
1

Articole de la același autor

Persoanele cu dizabilități din Constanța s-au distrat și s-au întrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, la Cupa Florilor de mai. Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană a Sportului pentru Persoanele cu Handicap. Activitatea face parte din Campionatul local al jocurilor de club - "Anotimpurile".

Pe parcursul a trei zile, au avut loc concursuri de rummy, șah și darts. La final, au fost desemnați câștigătorii. La rummy, pe locul întâi, s-a clasat Dumitrel Stoica, pe locul al doilea, Daniela Diaconu, iar pe locul al treilea, Ion Lefcenco.

Premiul întâi la șah și l-a adjudecat Marian Toporan, premiul al doilea i-a revenit lui Adrian Staicu, iar locul al treilea, lui Nicușor Toader. În ceea ce-i privește pe campionii de la darts, pe locul întâi, s-a aflat Lucian Ghiță, pe locul al doilea, Marian Ifteni, iar pe locul al treilea, Radu Palabiuc.

"Acest eveniment a fost deosebit datorită unui nou parteneriat, cu o asociație cu o misiune comună, de a susține programe sociale pentru persoane cu dizabilități. Este vorba despre Asociația «Carmen Silva». De asemenea, ne-au mai fost parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Primăria Municipiului Constanța, Asociația Județeană de Șah Constanța, Asociația Civicul Voluntaris și Fundația «Arka»", a declarat Ion Gembășanu, președintele AJCSPH Con-stanța.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.82 secunde