Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din comuna 23 August

179
Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din comuna 23 August - campaniedesterilizare-1599755761.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii comunei 23 August îşi pot steriliza gratuit câinii din gospodărie. Asociația Animal Society, în parteneriat cu Vier Pfoten și cu Primăria Comunei 23 August, derulează, până pe 18 septembrie, o nouă campanie de sterilizare a câinilor de rasă comună din 23 August. Sterilizările vor avea loc pe str. George Călinescu nr. 2 și se vor desfășura pe bază de programări.

Deținătorii de câini pot suna, în acest sens, la numărul 0730.583.510, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 16.00.

„Gestionarea populației de câini nu poate fi realizată eficient decât printr-un efort comun al tuturor părților implicate. Autoritățile locale ne-au susținut pe deplin în organizarea acestei campanii de sterilizare și nu putem decât să sperăm că interesul cetățenilor va fi unul pe măsură, mai ales că sterilizările sunt gratuite. Îndemnăm deținătorii de câini de rasă comună să își sterilizeze animalele, așa cum prevede legea, și să facă această campanie cunoscută cât mai multor persoane”, a declarat Anca Tomescu, președintele asociației Animal Society.

XXX

Membrii departamentului „Sterilizează și salvează” din cadrul asociației Animal Society au fost foarte activi în vara acestui an, campania din comuna 23 August venind după alte campanii ample de sterilizare, desfășurate în Eforie și Agigea. Mai mult, patru dintre membrii echipei, Anca Tomescu, Gabriel Ignat, Cristina Bîjnea și Aurel Iancu, au participat la o misiune de salvare în Beirut. Aceasta a fost organizată de Four Paws și a avut drept scop salvarea animalelor afectate de exploziile devastatoare de la începutul lunii august.

Animal Society va continua să vină în sprijinul comunităților și mizează pe implicarea cetățenilor în scopul promovării bunăstării animalelor. Reamintim că sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie. Încălcarea acestei obligații atrage după sine o amendă între 5.000 - 10.000 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3809 secunde