Campanie de informare a constănțenilor pentru prevenirea infecției cu coronavirus

253

Articole de la același autor

Autoritățile locale din municipiul Constanța au demarat acțiuni de informare și prevenție în tot orașul pentru prevenirea infectării și răspândirii noului coronavirus, Covid-19.

Echipe mixte formate din polițiști locali și inspectori ai Serviciului de Sprijinire și Îndrumare Asociații de Proprietari din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început de ieri după-amiază să lipească afișe de informare în scările de bloc din oraș. Acțiunea a demarat din cartierul Tomis Nord și va continua în aceste zile în toate cele 4.500 de scări de bloc de pe raza municipiului.

Președinții de asociații de locatari au fost sfătuiți să convoace ședințe cu administratorii de blocuri și proprietarii pentru ca toată lumea să fie informată despre măsurile impuse de această situație.

Igiena mâinilor este una dintre cele mai importante măsuri, la fel și evitarea spațiilor aglomerate.

"Primăria Municipiului Constanța face un apel către întreaga populație să respecte cu strictețe normele de igienă și să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate.

Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID-19 pot apela numărul 0800/800.358", recomandă reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4976 secunde