Campania Narada Box duce copiii la școala online: cheamă un Bolt, donează un laptop!

1082
Campania Narada Box duce copiii la școala online: cheamă un Bolt, donează un laptop! - publicitarsfert-1612715736.jpg

Articole de la același autor

Pandemia de COVID-19 ne afectează pe multe planuri: sănătate, relația cu cei dragi, educație. Pentru păstrarea sănătății noastre și a celor dragi, distanțarea socială este soluția; dar, pentru ca cei mici să aibă acces la educație, în contextul actual, din contră, este nevoie de solidaritate! Datele centralizate la nivelul Ministerului Educației arată că, în prezent, zeci de mii de copii sunt în imposibilitatea de a urma cursurile școlare online sau hibrid, pentru că nu au echipamentele necesare.

În sprijinul lor, vine campania Narada Box, prin care se dorește conectarea la educația digitală a copiilor din mediile vulnerabile. Din 9 februarie, campania este lansată la Constanța, prin grija Flotei i-Drive, Bolt și Narada. Astfel, constănțenii care dețin o tabletă sau un laptop, funcționale, pe care doresc să le doneze unui copilaș care are mare nevoie de ele, trebuie să urmeze câțiva pași simpli: să intre pe aplicația Bolt, să selecteze „Donează tehnologie” și să solicite o mașină; la destinație vor trece sediul Narada (str. Nicolae Milescu Spătaru, nr. 1, Constanța). În cel mai scurt timp, la domiciliul lor va ajunge un șofer din cadrul Flotei i-Drive, care va prelua device-ul, pentru a-l duce la destinație. Totodată, donatorii sunt rugați să completeze formularul disponibil pe Narada.ro/box, cu conținutul pachetului și numărul mașinii care l-a preluat.

Campania Narada Box este dezvoltată de Narada - o comunitate de oameni de acțiune, din diverse medii, născută sub umbrela Romanian Business Leaders Foundation, prin care sunt conectate proiectele profesorilor din sistemul public cu mediul de business și viceversa, Bolt – cea mai mare platformă europeană de mobilitate și Flota i-Drive, principalul furnizor de servicii de ride-sharing din Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3407 secunde