Campania "Cuget Liber"! Haideți să-i ajutăm pe copiii necăjiți, din centrele de plasament

3437
2
Campania

Articole de la același autor

Redacția cotidianului "Cuget Liber" inițiază o campanie umanitară cu scopul de a veni în ajutorul copiilor din centrele de plasament sau care se află în asistență maternală. 


Prin intermediul acestei campanii, ne-am propus să strângem cât mai multe jucării, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, fructe, dulciuri și orice altceva i-ar putea ajuta pe acești micuți, mai puțin favorizați de soartă. 


Suntem convinși ca fiecare dintre noi are prin casă jucării sau obiecte pe care nu le mai folosim, dar care pot face viața mai frumoasă altor copii. 


Haideți să dăm cu toții o mână de ajutor acestor copii! Cu toții merită o șansă la fericire! 


Tocmai de aceea, vă propunem să strângem toate aceste lucruri până duminică, 17 septembrie, iar dulciurile și fructele să fie colectate vineri, 15 septembrie, și duminică, 17 septembrie. Livrarea acestor bunătăți, dar și a obiectelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și a jucăriilor se va face luni, 18 septembrie. Donațiile pot fi aduse la sediul Cuget Liber, bd. I.C. Brătianu nr. 5.


Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre! Toate lucrurile dumneavoastră vor ajunge exact acolo unde trebuie! Tu cu ce poți ajuta? 


Comentează știrea

Carmen
7 septembrie 2017
Ajutor copii plasament

Unde putem sa aducem lucruri,Alimente,pentru copii din plasament?

Rotaru anisoara
10 septembrie 2017
Buna ziua

Ce varste au

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8379 secunde