Călin Popescu Tăriceanu: Mărirea pensiilor cu 40%, cât prevede legea, nu este negociabilă

179
Călin Popescu Tăriceanu: Mărirea pensiilor cu 40%, cât prevede legea, nu este negociabilă - yxnoptbjyznkzwq3zgnhzwe5nde4mdvi-1597149602.jpg

Articole recomandate

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că mărirea pensiilor cu 40 la sută, așa cum prevede legea, nu este măsură negociabilă. În plus, o majorare a pensiilor cu 14% nu acoperă nici măririle de prețuri, potrivit Antena3.


Rectificarea anunțată de Guvernul Orban reprezintă, în opinia șefului ALDE, tăierea bugetului de pensii, a scris politicianul pe o rețeam de socializare.


"Mă tot gândesc cum să-i convingem pe Iohannis și Orban că mărirea pensiilor cu 40%, cât prevede legea, nu este negociabilă. Le tot explic că 14%, cât vor ei să dea, nu acoperă nici măririle de prețuri sau că o mărire integrală va salva zeci sau poate sute de mii de locuri de muncă, dar cei doi nu par să înțeleagă sau să fie mișcați de argumentele mele.


Astăzi le spun așa: dacă voi veți da doar o mărire de 14% (în loc de 40%) asta înseamnă că respectați legea doar în procent de 35%. Pedeapsa pentru voi este că meritați ca și pensionarii să respecte tot 35% din ordinele pe care voi le dați. Dacă de vorba bună nu înțelegi, poate înțelegeți de frică!






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1327 secunde