Cadrele medicale din Mangalia se vor vaccina cu doza de rapel a vaccinului anti-COVID

458
Cadrele medicale din Mangalia se vor vaccina cu doza de rapel a vaccinului anti-COVID - vaccinarespitaluljudeteanconstan-1611328311.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de cadre medicale din Spitalul Municipal Mangalia vor primi, începând de  luni, 25 ianuarie, cea de-a doua doză de vaccin anti-COVID-19. În același timp, alte câteva cadre medicale au solicitat să li se administreze prima doză de vaccin. De această dată, pentru a nu periclita activitatea medicală din cadrul Pavilionului A – Secțiile Pediatrie și Ginecologie, unde a funcționat inițial centrul de vaccinare, personalul medical se va imuniza cu rapelul anti-COVID-19, la centrul de vaccinare din cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia.

„Punctul de vaccinare destinat spitalului, pentru cea de-a doua doză de vaccin, este organizat în incinta Centrului de vaccinare, care funcționează în cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia. Circuitele pentru personalul medical din spital vor fi separate, față de celelalte circuite pentru persoanele din faza a II-a și a III-a”, a precizat managerul unității medicale din Mangalia, Alina Dan.

În perioada imediat următoare, vor primi rapelul pentru imunizare împotriva COVID-19 și cadrele medicale din Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia. Tot la centrul de vaccinare, din cadrul unității balneare vor primi a doua doză de vaccin cadrele medicale de la nivelul orașului, care au cabinete individuale și s-au înscris pe platforma oficială.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7634 secunde