Cablurile aeriene de pe bulevardul Mamaia vor dispărea în scurt timp

Vineri, 12 Iulie 2019
189
După ce bulevardul Ferdinand și o parte din Aurel Vlaicu au fost aerisite în urma tăierii cablurilor, operatorii de rețele de comunicații lucrează intens acum pe bulevardul Mamaia la introducerea cablurilor în canalizațiile din subteran. 


Operatorii de rețele mai au la dispoziție 3 săptămâni pentru această operațiune, urmând ca din luna august reprezentanții Biroului Iluminat Public să înceapă tăierea cablurilor care nu au fost mutate, deci neutilizate, și a stâlpilor din beton. 


Pe de altă parte, societățile deținătoare de rețele au termen până pe 15 august să-și eticheteze cablurile de pe stâlpii pe de bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Caraiman și Podul IPMC, urmând ca firele neetichetate să fie tăiate. Aceeași operațiune trebuie să fie realizată și pe străzile Soveja, Dezrobirii și Cumpenei până la 1 septembrie. 


Este important de precizat faptul că operatorii care nu respectă termenele rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii.Articole pe aceeasi tema

Marţi, 03 Martie 2015
Stire din Eveniment : Accident rutier pe bulevardul Mamaia
Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Blocaj în trafic pe Bulevardul Mamaia
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Furt din bancă, pe Bulevardul Mamaia
Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier grav pe bulevardul Mamaia
Pagina a fost generata in 0.1447 secunde