"Bunicii și nepoții", proiect de succes, la Constanța

131

Articole de la același autor

Și în această săptămână 10 copii din centrele de plasament constănțene au simțit dragostea bunicilor. 


Proiectul "Bunicii și nepoții", inițiat de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială nu numai că a continuat, dar a și fost dublat numărul copiilor care participă.


Micuții au făcut cunoștință cu bunicii, le-au ascultat poveștile de viață, au descoperit locul în care aceștia trăiesc și apoi s-au jucat cu toții, bineînțeles după ce au fost tratați cu sucuri și prăjituri. 


Începând din luna august, săptămânal, bunicii de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța împreună cu copiii de la centrele de plasament se întâlnesc și petrec împreună câteva ore pline de zâmbete și bucurie. 


Aceste activități urmăresc înlăturarea sentimentelor de singurătate și abandon atât pentru vârstnici cât și pentru copiii din centrele de plasament și stimularea participării seniorilor și a celor mici la viața socială.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului doresc în acest fel să scoată în evidență importanța familiei și a dragostei față de copii și față de persoanele vârstnice, dar și importanța relațiilor și a comunicării între copii, părinți și bunici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6749 secunde