Bulevardul Mamaia este asfaltat. Ce restricții de trafic rutier se vor impune în zonă

221
Bulevardul Mamaia este asfaltat. Ce restricții de trafic rutier se vor impune în zonă - bulevardulmamaia2-1631775081.jpg
La acest moment, continuă lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei. Potrivit Primăriei Constanța, după ce zona carosabilă a fost recondiționată cu binder, echipele administratorului drumului intervin cu utilaje pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. În această noapte, se va acționa pe sensul de mers către strada Prelungirea Bucovinei, traficul rutier fiind restricționat, pe porțiunea de drum pe care se lucrează, în intervalul orar 21:00-06:00.

Vineri noapte, se va turna stratul de uzură, pe sensul de mers către strada Mircea cel Bătrân, cu același regim de restricții de trafic rutier.

Ulterior, suprafața carosabilă va fi marcată corespunzător. Reamintim că marcajele rutiere nu pot fi executate imediat după asfaltare, ci după aproximativ trei săptămâni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9883 secunde